Hembesök/homestyling

 Professionell hjälp med konsultation, måttagning och förslag på gardinupphängning, textilier och solskydd. Skräddarsytt för att passa ditt hem.

Hur går det till?

En av våra kompetenta medarbetare gör ett besök hemma hos dig och mäter, fotograferar och känner in din stil och miljö för kunna ge förslag på passande lösningar och inspirerande uppsättningar.

Därefter träffas vi i butiken och du får ett förslag på uppsättning och design som passar i ditt hem och du får möjlighet att välja från vårt stora utbud av textilier.

Några dagar senare får du en offert skickad till dig där vi lämnar pris på komplett jobb där allt är inkluderat: tyger, upphängning, material, solskydd, sömnad och slutligen montering i ditt hem.

När du har bestämt dig för att gå vidare beställer vi hem det tyg och material som behövs och våra erfarna sömmerskor klipper till och syr upp ditt tyg i sömmeriet.

Vi planerar sedan in tid för montering och uppsättning med vår montör. Tillsammans kommer vi sedan ut och ser till att allt kommer på plats.

Vi erbjuder hembesök/homestyling i Norrköping
och Linköping med omnejd!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

   Kontakta Gun eller Sofia för mer information
om pris etc för hembesöket.

fia
Sofia Flach /  070 – 918 53 18
sofia.flach@ahsgardiner.se

                gunGun Svahn / 070 – 393 99 99
gun.svahn@ahsgardiner.se

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Klicka på bilden för att öppna foldern.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Delbetala tryggt från 5 000 kr upp till 100 000 kr
Adm. avgift tillkommer