Solskydd i Gröndalen

Efter ett besök på frisersalongen fick Elin tipset att kontakta ah:s gardiner. Elin och Tobias hade precis byggt ett nytt Gröndalenhus och behövde hjälp med specialanpassade solskydd i kök och vardagsrum.

Vi på ah:s åkte hem till paret och gick igenom önskemål, tog mått på fönster, nischer etc samt fick en uppfattning om färger och känsla i rummen. I samråd med kunden diskuterades olika tänkbara lösningar.

Nästa steg var att träffas i vårt showroom där vi presenterade förslaget; en kombination av lamell- och plisségardiner för att säkerställa både nytta och funktion. Ett exempel är blandningen av plissé och lamell i vardagsrummet. För att kunna ha saker på fönsterbrädorna så var plissé bästa lösningen som ligger tätt mot fönstret. Höjden på fönstren är så pass höga så att det enda alternativet i den övre delen är lamell.

Väven som användes till lamell- och plisségardinerna har en aluminium-beläggning på baksidan; vilket ger optimal funktionalitet när det gäller reflektion av ljus och värme.