Tyg från Pagunette/Moflin – ”Velta”

Hembesök

Professionell hjälp med konsultation, måttagning och förslag på gardinupphängning, textilier och solskydd. Skräddarsytt för att passa ditt hem. Vi erbjuder hembesök/homestyling i Norrköping och Linköping med omnejd!

 

Hur går det till?

En av våra kompetenta medarbetare gör ett besök hemma hos dig och mäter, fotograferar och känner in din stil och miljö. Därefter träffas vi i vårt showroom och vi presenterar ett förslag på uppsättning och design. Du får då möjlighet att välja från vårt stora utbud av textila hängprover från ledande leverantörer.

 

Några dagar senare skickar vi en offert som inkluderar allt från tyger, upphängning, material, solskydd, sömnad och slutligen montering i ditt hem, allt beroende på vad just du behöver hjälp med.

 

När du har bestämt dig för att gå vidare beställer vi hem det tyg och material som behövs och våra duktiga sömmerskor klipper till och syr upp ditt tyg i sömmeriet.

 

Vi planerar sedan in tid för montering och uppsättning med vår montör. Tillsammans kommer vi sedan ut och ser till att allt kommer på plats.

Tyg från Harlequin Anthozoa – ”Kayu”

Tyg från Pagunette ”Smoke”

Sammet från de ploeg. Ljust tyg från Pagunette ”Smoke”

Kontakta oss för mer information

Eva

0703-001242

eva.ekberg@ahsgardiner.se

Jari

0708-185300

jari.kumpula@ahsgardiner.se

Folder

Ladda ner vår folder för att läsa mer om hur våra hembesök går till.