Outdoor Screens

Luxaflex® Outdoor Screens är snygga och effektiva rullgardiner som placeras på utsidan av fasaden på hus och lägenheter. Outdoor Screens ger mycket bra skydd mot solen under hela året och gör din inomhusmiljö behaglig.

 

Under varma sommardagar kan du, genom att ha din Screen neddragen, reducera värmen som kommer in i huset, med upp till 90%. Du får också ett mycket bra skydd mot bländning när du ser på TV eller arbetar vid datorn och dessutom skyddas möbler och golv från att blekas. Kort sagt är det ett mycket effektivt solskydd som inte tar stor plats utan integreras naturligt i den externa miljön. Produkten passar de flesta hus- och fönstermodeller

Screenväv eller Mörkläggande väv

Du väljer mellan en så kallad Screenväv eller Mörkläggande väv. Screenväven går att se ut igenom samtidigt som den ger ett effektivt värmeskydd. Den mörkläggande väven väljer du främst för sovrum där det behöver bli riktigt mörkt. Totalt finns ett trettiotal vävar att välja mellan, som alla har olika egenskaper.

Skräddarsydd eller med motor

Alla Screens tillverkas helt efter dina fönstermått och du får all hjälp som behövs med mätning och montering. Du väljer mellan tre kassettmodeller med sidokanaler som alla styrs automatiskt med motor. Två av modellerna har smart Zip system som med sin dragkedjeprincip håller väven utspänd och på plats i sidolisterna, så att gardinen klarar väder och vind.