Plissé
Fina veck, vackra färger och unika vävar. De strama linjerna går hand i hand med mjuk plissering och skapar ett både klassiskt men också modernt uttryck.
Se mer
Duette
Duette® har ett stort urval vackra textiler, i tre transparenser. Den unika cell-konstuktionen skapar ett isolerande lager som gör den dubbla plisségardinen till en av marknadens mest energieffektiva.
Se mer
Lamell
Lamellgardiner är allra vackrast i stora fönster där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen mellan ljusinsläpp och avskärmning.
Se mer
Twist
Twist® rullgardin har en skön, karakteristisk stil med breda ränder som växlar mellan transparent och tät väv. Välj en färg som smälter in i din interiör, eller skapa en mer iögonfallande effekt med färger och mönster.
Se mer
Rullgardin
Ett modern system där teknik och design går hand i hand. Du väljer själv vilken väv, vilken avslutning, kantband, dragknoppar samt typ av montering.
Se mer
Hissgardin
Hissgardiner ger ett varmt och exklusivt uttryck till hemmet. Välj mellan tre modeller och flera spännande öppnings- och stängningsanordningar.
Se mer
Persienn
De är tillverkade av återvunnen aluminium och uppfyller både de krav på finess och miljötänk som efterfrågas i moderna hem.
Se mer
Insektsnät
De finns i många modeller både till fönster och dörrar. Som standard levereras de flesta modeller i vit, beige, ljusgrå och antracit men kan beställas i alla RAL-färger mot pristillägg.
Se mer
Previous slide
Next slide